Перейти до основного вмісту

Канцелярське приладдя El Casco

Говорячи про декор, ми маємо на увазі не тільки красиво оформлений будинок, але також робочий простір. Діркопробивачі, степлери, набори канцелярського приладдя, візитниці, механічні підстругачки, годинники та лампи – у Valencia представлені ділові канцелярські аксесуари відомої іспанської компанії El Casco.

Компанія El Casco була заснована Хуаном Солозабал Мендіве та Хуаном Олав Більбао у 1920 році, і спочатку спеціалізувалася на виробництві револьверів екстра класу. Але після кризи 1929 керівництво компанії вирішило замінити виробництво зброї на виробництво канцелярських товарів, які виготовлялися на тому ж обладнанні.

Першим продуктом нового напрямку стала машинка для нумерування та проставлення дати, а в 1934 році був випущений перший степлер.

El Casco – це насамперед представницькі канцелярські товари з хромом та позолотою. Ця компанія ототожнюється з високою якістю товарів, яка досягається завдяки ретельній обробці матеріалів, з яких виготовляється широкий асортимент подарункових виробів та ексклюзивного канцелярського приладдя.

Кожен виріб EL Casco відполіровано та зібрано вручну. Використовуючи традиції та досвід майстрів зброї, професіонали EL Casco створили технічно досконалу продукцію, яка завоювала міцне місце на ринку ексклюзивних настільних аксесуарів.

Дивитися товари El Casco